2012. november 17., szombat

Meglepetés-szülinapi buli ötletek

Az utóbbi 3-4 évben nem kevesebb, mint 6-7 szülinapi meglepetésbulin vettem részt, ebből egy a sajátom volt, ami hihetetlenül jól sikerült, és hármat én szerveztem meg. Saját tapasztalataim is alátámasztják tehát, milyen divatos mostanában ez a formája az összejöveteleknek.
Az egyik barátnőm szeretne a nővérének egy meglepibulit rendezni, és már jó pár héttel előre szólt, hogy segítsek ebben. Ez az oka, hogy most írom meg ezt a blogbejegyzést, amire már amúgy is régóta készülök. :)
A neten keresgélve szinte egy használható ötletet sem találunk, sem magyar, sem külföldi oldalakon, vagy csak ennyire el vannak rejtve... nem tudom. Mindenesetre ez eléggé megnehezítette a munkámat, ezért most szinte teljesen a saját élményekre fogok hagyatkozni.
Remélem, minden lelkes buliszervezőnek hasznos lesz ez a cikk abban, hogy a meglepetésbuli (legalábbis az előre megtervezhető része) garantáltan "betaláljon" és nagy sikert arasson. A programokkal úgy gondolom nemcsak a szülinaposnak, hanem a vendégeknek is kedveskednünk kell, hadd érezzék ők is nagyon jól magukat (mert akkor a szülinapos is boldogabb lesz), illetve mivel a meglepetésbulikra általában meglepetésvendégek (rég nem látott, tehát a baráti társasággal nem összenőtt személyek) is hivatalosak, ezért társaság-összekovácsoló, klikkesedést megakadályozó programokkal is szolgálnunk kell.

2012. november 14., szerda