2013. március 25., hétfő

mindenféle érdekesség a netről

Előző héten egy perc nyugtom sem volt. Suli, kiselőadások, sütés a tanár-diák ismerkedésre, kórházlátogatások (gyakorlatok miatt), hostess tréning szerdán és munka a hétvégén, barátlátogatások stb.
Ma az első kötelező köröm elmarad a gyermekkórházban (kérdőívezés), aminek nagyon megörültem, és lett egy kis szabadidőm, amit persze aranyos, ötletes dolgok böngészésével töltöttem. Íme az eredmény:

ezen az oldalon gyorsgépelő versenyezni lehet, nagyon szórakoztató ( a barátaidat is meghívhatod, hogy versenyezzetek), ráadásul nem feltűnő, ha munka közben eszeveszettül gépelsz, még helyeslően bólogatnak is majd a munkatársak, hogy milyen szorgos munkaerő vagy:

relax zene hétfő reggelre, hogy jól induljon a hét:

A Butlers-ben most minden retró menő Mickey-egeres cuccon hatalmas kedvezmény vár rád (nekem a 49 Ft-os képeslapok és a jegyzetfüzetek tetszettek meg nagyon):

inspiráló spirituális jellegű fotósorozat Sofia Ajramtól:
Sofia Ajram képei

iszonyat édes könyv "Spoon"-ról, a kiskanálról és családjáról:
Spoooooon

Múlt héten volt március 21-én a költészet napja, ebből az alkalomból egy nagyszerű kezdeményezést szerveztek facebookon, mindenkit arra buzdítottak, hogy tűzzön ki egy verset az utcára, a buszmegállóba, faliújságra, bárhova. Az egyik legjobb barátnőm, Katica a nyíregyházi mekivel szemben (a Kossuth téren) ragasztotta ki ezt a verset az ajtóra!


ilyen lesz a világ, ha a szingliség lesz a menő. Érdekes gondolatmenet egy szingli bloggertől, itt magyarul összefoglalva (van pár iszonyú erőltetett és wtf pontja is, de a fő gondolata megfontolandó:

érdekesnek bizonyuló új szürreális film Leós Carax-tól, Eva Mendes-zel:
Holy Motors kritika, Origo filmklubos cikk

jujjj:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése