2012. október 8., hétfő

Mostanában


Arra gondolok, hogy - vajon én változtam-e meg gyökeresen, és én nem vagyok elég nyitott új emberek megismerésére, vagy Pesten tényleg mindenki, akivel találkozom ilyen zárkózott, magánakvaló, és nem kíván ismerkedni? És még arra is, hogy hogyan vegyem rá magam, hogy aktívabb életet éljek, és ne akarjak folyton aludni és fel sem kelni az ágyból.

szoktam enni - reggelire padlizsánkrémet pirítóssal.

nézem - Mad Men - Reklámőrültek. Dáviddal kezdtük el ezt a sorozatot, nagyon tetszik, a '60-as években játszódik egy reklámügynökségnél, jelenleg egyik szereplő sem a kedvencünk,sőt; nem egy szokványos-avégéncsattanós sorozat, de azokat már úgyis unom - csupán humoros, eszes, izgalmas és teljesen életszerű és korhű (na meg sztereotíp, amit imádok).

várom, hogy - Endiék végre megérkezzenek Pestre csütörtökön; Rózsával nézhessük a Dexter új részeit; tesóm szalagavatóját.

olvasom - Milan Kundera: A lét elviselhetetlen könnyűsége. Már nem sok van hátra, de minden soránál azt érzem, hogy ezt még 50-szer el kell olvasnom, megtanulnom minden egyes szavát, annyira értékes és szükséges az élethez. Mellette elkezdtem a Lolitát, ami egyelőre nem annyira kötötte le a figyelmemet. Olvasom még telefonról: Virginia Woolf- Hullámok (líraibb hangulatomban) és Kurt Vonnegut: Börleszk-jét (ironikusabb hangulatomban).

hallgatom - még mindig a Wicked Game megy nálam szakadatlanul. Meg Mara Hruby.

használom - Catch nevű androidos jegyzetelő program, az ötleteim és teendőim azonnali rögzítésére.
Pocket nevű szintén androidos program, amivel el lehet tárolni weboldalakat a reggeli készülődés közben, hogy a villamoson azt olvasgathassam, ami pont érdekel.

rajongok érte - fejlődésneurológia (nem, ez vicc volt.) Kivételesen nem rajongok semmiért.

vágyom rá - pár szép őszi felső, egy kardigán. Tanuláshoz néhány könyvet is szeretnék majd megvenni.

és plusz néhány dolog, amit az internet az utamba sodort:

cukinevű cukiblog:
http://apeachypeach.blogspot.hu/

diy-ötlet: festett befőttesüveg mint tolltartó
http://www.chantillysongs.com/2012/03/painted-jars-diy.html

őszi sünis kitűző etsyről (http://www.etsy.com/listing/106739151/hedgehog-brooch-handpainted-cute-art?ref=usr_faveitems) amit meg akarok magamnak csinálni:

diy: mágneses törölhető ebédnaptár a hűtőre :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése