2012. október 23., kedd

Az előző hét történései kapcsán


Írtam még pár bejegyzéssel ezelőtt, hogy mennyire vártuk a barátaink, Endi és Mitkó érkezését. Hát, végül Endi egy egész héten keresztül nálunk maradt, mert annyira marasztaltuk, és ő sem nagyon bírt elszakadni tőlünk. Tevékeny hét volt, rengeteg élménnyel gazdagodtunk és nagyon feltöltődtünk, azóta nagyon jól érzem magam, mintha valami "életféle" visszatért volna belém. Most pedig megmutatom, milyen üdvözlő girlandot készítettem az üdvözlésükre, Добре дошли! - jelentése: Isten hozott! (többes számban). A felirat mellett egy színházjegy is látható, a kép ugyanis már akkor készült, amikor Endiék jó pár napja nálunk vendégeskedtek, és a színházjegyet emlékül tettük ki, mert együtt voltunk megnézni a Peer Gyntöt egy barátnőnk jóvoltából.




Ez a girland igazából mindenre jó, bátran ajánlom mindenkinek dekoráció céljából. Kimeríthetetlen a variációk száma! Készítettem már többször szülinapi köszöntéshez, személyes fényképgyűjteményhez az albidekorálásra, és a héten őszi dekorációhoz fogom használni ezt a technikát :)


És itt van a Budai Várban tett látogatásunkon szerzett zsákmány, egy ködös, különleges fénykép a Szabadság hídról, 190 Ft-ért vettem egy fotóstól. Ha adhatok egy tanácsot, ilyenekre nem szabad sajnálni a pénzt, mert örök emlék, és ékesíti a lakást. Emese, a barátnőnk például mindenhol, ahol csak kirándul, vesz egy hűtőmágnest, és a barátaitól is azt kér ajándékba, és öröm ránézni a hűtőjükre. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése