2012. szeptember 9., vasárnap

Stílus-és karizmapéldaképeim

Általában a fiúknak furcsán hangzik, hogy a lányok is fel tudnak sorolni álomnőket, ha megkérdezi valaki, hogy kit tartanak annak. Én évek óta három nőt tartok álomnőnek, tökéletes külsejű és stílusú "példaképemnek". Ezek a nők elsősorban bájosak, gyönyörű arcúak, és van valami magával ragadó a kisugárzásukban. Az ízlésük pedig - legalábbis számomra - magáért beszél.

1. Shannyn Sossamon




Shannyn-t általában mindenki a Lovagregény hercegnőjeként ismeri, vagy maximum a Negyven nap, negyven éjszaka különleges, bájos szereplőjeként, de szerepelt még az Érnyiszálókban és a Vonzás szabályaiban. Nem sok filmszerepet kapott (inkább modell, mint színésznő, méghozzá hawaii származású), és nem is a színésznői tehetsége miatt szeretem, hanem a mosolyáért, a hajáért,  a stílusáért, a kisugárzásáért és a gyönyörű arcáért. Az utóbbi pár évben zenei karrierbe kezdett és dj-skedik.

Nagyon érdekes, hogy amikor a barátomat (Dávidot, akivel már két éve járunk és már együttélünk, de előtte  nagyon jó barátok voltunk, egy kis szikrával) megismertem, szinte azonnal kiderült, hogy az ő szépségideálja és rajongásának tárgya is Shannyn, azelőtt és azóta viszont bárkinek említettem Shannyn-t, senki sem tudta, ki ő :)

2. Norah Jones

Norah Jones a búgó, szexi, mégis angyali hangjával nemcsak a szépségével és a stílusával, hanem természetesen zenei tehetségével is elbűvöl mindenkit. Soul, folk és country stílust vegyít a zenéjében. 9 Grammy-díj tulajdonosa :)

A My blueberry nights- a távolság íze az egyik kedvenc filmem - a hangulata és a színvilága miatt - így emiatt is imádom Norah-t.

Mielőtt híressé vált volna a Come Away with Me című albumával, bárénekesként próbált befutni. Az édesapja a világhírű szitárművész, Ravi Shankar. A városi legenda szerint Norah csak felnőttkorában tudta meg, hogy Ravi Shankar az apja. (Erre szokták mondani, hogy a vér nem válik vízzé.)






3. Zoë Kravitz

Zoe Kravitzről szinte semmit sem tudok, csak azt, hogy k**a jól néz ki:D.

Édesapja Lenny Kravitz zenész, édesanyja Lisa Bonet színésznő. (Hát igen, a gének... Lisa Bonet is gyönyörű nő volt, még most is az, jelenleg a Trónok harca Khal Drogo-jának a felesége, brrrr:))Zoë kezdő színésznő (pl. szerepelt a Kaliforgiában is, ő kötött bele Hank Moody lányába, Beccába amikor az utcán zenélt), emelett van egy együttese, az Elevator Fight. Gyakran feltűnik különböző magazinokban modellként.
































+1: Natasha Khan

Ő az egyik kedvenc együttesem, a Bat for Lashes énekesnője. Nem a szépségéért, hanem az öltözködéséért és ízléséért, na meg a gyönyörű hangjáért szeretem. Ha eddig nem ismerted volna, hallgass bele egy számukba, eszméletlen jó zenét csinálnak!










Ennek a számnak egyébként a szövegét is érdemes alaposabban szemügyre venni:

Bat for Lashes - Daniel (lyrics)

Daniel when I first saw you
I knew that you had a flame in your heart
And under our blue skies
Marble movie skies
I found a home in your eyes
We'll never be apart
And when the fires came
The smell of cinders and rain
Perfumed almost everything
We laughed and laughed and laughed
And in the golden blue
Crying took me to the darkest place
And you have set fire to my heart
When I run in the dark, Daniel
To a place that's vast, Daniel
Under a sheet of rain in my heart
Daniel, I dream of home
But in a goodbye bed
With my arms around your neck
Into our love the tears crept
Just catch in the eye of the storm
And as my heart ran round
My dreams pulled me from the ground
Forever to search for the flame
For home again, for home again
When I run in the dark, Daniel
To a place that's vast, Daniel
Under a sheet of rain in my heart
Daniel, I dream of home
When I run in the dark, Daniel
To a place that's vast, Daniel
Under a sheet of rain in my heart
Daniel, I dream of home













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése